Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Anne Rehberi: Chicco Myamaki Kanguru

Beyza Kantemir - Thursday, January 25, 2024

Anne Rehberi, Annelerin bebeklerini büyütme sürecinde onlara rehber olacak, her açıdan ihtiyacını karşılayacak ürünler sunan bir rehberdir.

Image

Anne Rehberi, Annelerin bebeklerini büyütme sürecinde onlara rehber olacak, her açıdan ihtiyacını karşılayacak ürünler sunan bir rehberdir.

Anne Rehberi, Annelerin bebeklerini büyütme sürecinde onlara rehber olacak, her açıdan ihtiyacını karşılayacak ürünler sunan bir rehberdir. Welcome Baby ekibi olarak annelerin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek için sunduğumu bu özel içerik ile ürünler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve kampanyalarımızdan yararlanarak ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Sunduğumuz hizmetler konfor, güven, kolaylık terimleri altında aradığınız her kategoriden ürünü bulmanıza yardımcı olacaktır. Hayat kolaylaştıran ürünler ile oluşan bu içerikler ile ihtiyacınıza uygun, ebeveyn olarak hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri bulacağınıza eminiz.

Welcome Baby olarak anneler için her hafta “Anne Rehberi” başlığı altında sunacağımız ürünlerden üçüncüsü Chicco Myamaki Kanguru olacaktır.


Bebeklerin dünyayı keşfetmeye ve etrafındaki dünyayı incelemeye başladığı dönemde, ebeveynlerin rahat ve pratik bir taşıma çözümü arayışları da artar. Bu noktada, kanguru bebek taşıma ürünleri devreye girer ve ebeveynlere hareketliliklerini sürdürme özgürlüğü sağlar.

Kanguru bebek taşıma ürünleri, bebekleri ebeveynlerinin göğüs veya sırt bölgelerine sabitleyerek ellerini serbest bırakır. Bu, ebeveynlere bebekleriyle etkileşimde bulunurken, alışveriş yaparken, yürüyüşe çıkarken veya ev işleriyle uğraşırken özgürlük sağlar. Bu taşıma yöntemi, bebeklerle daha yakın bir bağ kurmayı teşvik ederken, aynı zamanda ebeveynlere de pratik bir çözüm sunar.

Kanguru bebek taşıma ürünleri genellikle yumuşak, nefes alabilir kumaşlardan yapılır ve ayarlanabilir kayışlara sahiptir. Bu tasarım, hem anne hem de baba için rahat bir kullanım sağlar. Ayrıca, bebek taşıma ürünlerinin birçoğu ergonomik olarak tasarlanmıştır, böylece bebeklerin doğal duruşları desteklenir ve gelişimleri olumsuz yönde etkilenmez.



Anne Rehberi: Chicco Myamaki Kanguru
Anne Rehberi: Chicco Myamaki Kanguru

Neden Chicco Myamaki Kanguru?

Anne Rehberi içeriğinde önermemizin başlıca sebeplerinden birisi Chicco Myamaki ürününün IHDI (International Hip Dysplasia Institute) tarafından kalça sağlıklı bir ürün olarak kabul edilmiş olmasıdır. Bu durum bebekleriniz için en doğru ve sağlıklı ürünü tercih etmenizi sağlayacaktır.

Myamaki, bacakların M pozisyonunu garantile. M pozisyonu bebekleri taşımada fiziksel açıdan doğru olan pozisyondu. Myamaki bebeğin başına rahatlık ve destek vererek bebeğin fizyolojik gelişimine doğal olarak adapte olur ve kangurunun ön kısmında bulunan özel açıklık sayesinde rahat bir bebek kangurusudur.


Ayrıca Myamaki, ebeveynlerin sırtındaki ağırlığın doğru dağılımını sağlayan yumuşak ve yastıklı omuz ve bel kemerleri sayesinde ebeveynler için maksimum rahatlığı garanti etmek için çalışılmıştır. Myamaki, çeşitli konfigürasyonlarda giyilebilir, ayrıca pratik ve çok fonksiyonlu iç küçültücü ile donatılmıştır.

Öndeki kesikli kısım sayesinde, Myamaki Complete bebeğin fizyolojik büyümesine doğal olarak uyum sağlar ve doğru C-omurga pozisyonunun korunmasına yardımcı olur. Ergonomik ve konforludur. İlk günden 15 kg'a kadar bebeğinizin büyümesini izler.

Chicco Myamaki, bebeğinizin büyümesine eşlik etmek için, maksimum ebeveyn çocuk yakınlığı sağlayan pozisyondan, bebeğinizin dış dünyayla bağlantı kurabileceği pozisyona kadar çeşitli taşıma pozisyonları sunar.

Chicco Myamaki de bulunan geniş oturma yeri, bacak açıklığı ve diz yüksekliği ile bebeğin kalça gelişimi için ideal olan M pozisyonunu, garanti etmek üzere tasarlanmıştır.



Anne Rehberi: Chicco Myamaki Kanguru
Anne Rehberi: Chicco Myamaki Kanguru

Myamaki, bebeğinizin sırtı için doğru pozisyonu sağlar. Kangurunun önünde bulunan özel eğim bölümü sayesinde sırtın doğal C pozisyonunu korur, tüm büyüme aşamalarında çocuğun vücuduna göre adapte olur. Oldukça konforlu bel kemeri ve destekli omuz kayışları bebeğin ağırlığını doğru bir şekilde dağıtır. Myamaki kanguru, bebeğe destek sağlayan ve birlikte güvenle yürümek üzere bebeğiniz için ayarlanabilir bel destek pedine yer verir.




Kanguru takarak bebeğinizi taşıyan ebeveynlerde ebeveyn – bebek ilişkisi güven içerisinde olur. Kanguru ile bebeğinizi gezintiye çıkarabilir, uyutabilir ya da ev içerisindeki işlerinizi halledebiliriz.

Chicco kanguru yakın fiziksel kontakt sağlayarak, aile çocuk bağını artırır. Minik bebeğiniz sizin kucağınızda huzur ve güvenle vakit geçirir. Aynı zamanda bebeğinizi emzirmek istediğinizde kolay emzirmeye uygun bir açı alabilir.

Chicco kanguru doğumdan 9. aya kadar kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Welcome Baby web sitemizden incelediğini kanguru ürününü satın alarak bebekleriniz için konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Chicco kangurunun farklı renkli tasarımları her tarzdaki ebeveyne uyum sağlayacaktır.




WBLOG100
WBLOG100